ua en ru

У Рівненській області в ДТП загинула жінка і дитина, ще 4 особи травмовано

У Рівненській області в ДТП загинула жінка і дитина, ще 4 особи травмовано Фото: смертельна ДТП у Рівненській області (прес-служба НПУ)

5-річного та півторарічного  хлопчиків з тяжкими травмами голови госпіталізували в реанімацію

У Рівненській області автомобіль злетів у кювет, унаслідок чого жінка та дитина загинули, ще чотири особи постраждали. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі сполученням "Березне-Балашівка" 3 листопада 2017 року близько 20:00 за участю автомобіля "Mercedes-Benz E210".

За даними відомства, слідчі на місці пригоди встановили, що 30-річний житель Березнівського району, водій автомобіля "Mercedes-Benz E210" на іноземній реєстрації не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та з’їхав у кювет.

"Унаслідок ДТП 29-річна дружина водія загинула від отриманих травм на місці. Їхній 4-річний син помер у реанімаційному відділенні райлікарні. В автомобілі перебували ще двоє дітей подружжя: 5-річного та півторарічного хлопчиків з тяжкими травмами голови госпіталізували в реанімацію. 19-річна сестра померлої госпіталізована в хірургічне відділення Березнівської центральної райлікарні з переломом грудного відділу хребта та численними травмами", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що водій автомобіля отримав незначні тілесні ушкодження та від госпіталізації відмовився. За попередньою інформацією, він був тверезий.

У Рівненській області в ДТП загинула жінка і дитина, ще 4 особи травмованоУ Рівненській області в ДТП загинула жінка і дитина, ще 4 особи травмованоУ Рівненській області в ДТП загинула жінка і дитина, ще 4 особи травмованоУ Рівненській області в ДТП загинула жінка і дитина, ще 4 особи травмовано

Фото: смертельна ДТП у Рівненській області (прес-служба НПУ)

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві біля станції метро "Героїв Дніпра" маршрутка насмерть збила двох людей.