ua en ru

У Рівненській області автомобіль зіткнувся з потягом

У Рівненській області автомобіль зіткнувся з потягом Фото: ДТП

Від удару авто відкинуло майже на 15 метрів від шляхів

У селі Верба в Рівненській області автомобіль зіткнувся з потягом. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

Як повідомляється, ДТП сталося близько 8 ранку 20 жовтня. Автомобіль марки Volkswagen Caddy зіткнувся з вантажним потягом, в результаті чого отримав поранення водій і пасажир авто.

"На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 44-річний водій іномарки, місцевий житель, проігнорував дорожні знаки та правила проїзду залізничного переїзду без шлагбаума і потрапив під вантажний потяг", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, водій автомобіля продовжував рух незважаючи на попереджувальні сигнали світлофора. Машиністу поїзда не вдалося уникнути зіткнення, незважаючи на застосування екстреного гальмування.

Від удару авто відкинуло майже на 15 метрів від шляхів.

"Водія з численними забоями, політравмою, переломами руки і ноги госпіталізували в Дубенську центральну районну лікарню. Пасажир, який випав з авто, отримав незначні тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито справу за статтею про порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту.

У Рівненській області автомобіль зіткнувся з потягомУ Рівненській області автомобіль зіткнувся з потягомУ Рівненській області автомобіль зіткнувся з потягомУ Рівненській області автомобіль зіткнувся з потягом

Фото: автомобіль зіткнувся з потягом у Рівненській області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінницькій обл. вантажівка зіткнулася з потягом, 3 людини загинули.