ua en ru

У Рівненській обл. правоохоронці вилучили 57 кг бурштину

У Рівненській обл. правоохоронці вилучили 57 кг бурштину Фото: бурштин

Досудове розслідування триває

За результатами обшуку у жителя смт Володимирець Рівненської області вилучено майже 57 кг бурштину. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

"22 липня 2015 року проведено обшук житла та прилеглого до нього господарства у мешканця смт. Володимирець Рівненської області, під час якого виявлено та вилучено 57 кг бурштину-сирцю", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, слідчі дії проводили працівники прокуратури та міліції у рамках розслідуваного кримінального провадження, в ході якого одержано інформацію про незаконне придбання, зберігання та збут бурштину одним із мешканців смт. Володимирець.

"Необхідність обшуку мала на меті припинити незаконну діяльність з дорогоцінним камінням. Як наслідок, правоохоронці вилучили значну кількість бурштину-сирцю, який доставлено до УМВС України в Рівненській області", - зазначається у повідомленні.

Відомості про кримінальне правопорушення внесено до ЄРДР, передбачене ст. 198 КК України (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Закарпатській обл. податкова міліція вилучила 80 кг бурштину.