ua en ru

Ротань проходить медогляд в празькій "Славії"

Ротань проходить медогляд в празькій "Славії" Фото: Руслан Ротань (facebook.com/zahovajlo.vaceslav)

Українець може перебратися в чемпіонат Чехії

Півзахисник дніпропетровського футбольного клубу "Дніпро" Руслан Ротань вже прибув у столицю Чехії Прагу, де може підписати контракт з футбольним клубом "Славія". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив агент В'ячеслав Заховайло.

На даний момент українець проходить медогляд.

altФото: Ротань проходить медогляд

Гравцем "Славії" може стати інший колишній гравець "Дніпра" - Ян Лаштувка, який вже прибув в розташування клубу. Відзначимо, також в "Славію" також міг перейти український вінгер німецького "Шальке" Євген Коноплянка, але цей трансфер став неможливим після зміни головного тренера в гельзенкирхенського клубі.

У минулому сезоні 35-річний Руслан Ротань зіграв за "Дніпро" 19 матчів в українській Прем'єр-лізі (УПЛ), де забив п'ять м'ячів. Також він продовжує викликатися в збірну України, за яку провів 93 поєдинку, відзначився вісьмома голами.

Нагадаємо, президент чеського футбольного клубу "Славія" Ярослав Тврдик заявив про те, що клуб вже не розраховує на українських півзахисників Євгена Коноплянку та Руслана Ротаня. З його слів, або вони обидва підсилять команду, або ніхто з них.