ua en ru

Російське командування вимагає посилити дисципліну бойовиків ДНР, - Тимчук

Російське командування вимагає посилити дисципліну бойовиків ДНР, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

Вимагається припинити практику "приховування військових злочинів" командирами

Російське командування вимагає посилити дисципліну бойовиків так званої "Донецької народної республіки" (ДНР). Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Керівництво оперативного командування "Донецьк" (1-й АК ДНР) у розісланій телеграмі звертає увагу представників "органів управління територіальної оборони ДНР" на "низький рівень військової дисципліни та морально-психологічного стану військовослужбовців в ряді підрозділів територіальної оборони". Згідно з розпорядженням, потрібно припинити практику "приховування військових злочинів, порушень військової дисципліни" командирами", - йдеться в повідомленні.


Крім того, російське командування вимагає активізувати контроль над дотриманням "військовослужбовцями" норм військових статутів (використовуються статути ЗС РФ), особливо в частині, що стосується "зловживань спиртними напоями" і дотримання норм поведінки в громадських місцях.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують активн...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 21 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напередодні провокації Росії з так званими "українськими диверсантами" в Криму відпрацьовувався схожий сценарій в рамках навчань "Кавказ-2016".