ua en ru

Російське командування зобов'язало "військкомати" ЛДНР обмежити відтік молоді, - розвідка

Російське командування зобов'язало "військкомати" ЛДНР обмежити відтік молоді, - розвідка Фото: в ЛДНР дано указание ограничить выезд за границу молодежи

Російське командування планує посилювати підрозділу на Донбасі з допомогою місцевої молоді

Російське окупаційне командування посилює заходи щодо недопущення відтоку мобілізаційного ресурсу з території самопроголошених "республік" на Донбасі. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

Відзначають, що російське окупаційне командування зацікавлено в забезпеченні комплектування з’єднань і частин 1 і 2 армійських корпусів РФ, які базуються в Донецьку і Луганську, призовниками з числа місцевого населення.

"Військові комісаріати і т.зв. "правоохоронні органи" зобов’язані максимально обмежити виїзд за межі "республік" молодих людей для продовження навчання. Для цього використовуються методи виховної роботи, залякування не визнанням дипломів отриманих у ВНЗ України, відкриття кримінальних справ за дрібні правопорушення із забороною залишати місце проживання до завершення вступної кампанії у 2017 році. Для виїзду з окупованих територій потенційним призовникам необхідно мати велику кількість довідок, отримання яких спеціально ускладнюється", - відзначають в розвідці.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 23 травня Російське окупаційне...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 23 травня 2017 р.

Нагадаємо, в Україні сьогодні стартує зовнішнє незалежне оцінювання. Сьогодні відбудеться іспит з української мови і літератури.