ua en ru

Російське командування бойовиків планує провокації проти сил АТО, - розвідка

Російське командування бойовиків планує провокації проти сил АТО, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

З початку доби бойовики різко зменшили кількість обстрілів

Російське командування бойовиків на Донбасі планує провокації проти сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, з початку доби противник різко зменшив кількість обстрілів, у т.ч. із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєннями.


"На фоні зменшення інтенсивності обстрілів противник активізує діяльність, спрямовану на дискредитацію сил АТО. З цією метою, російське окупаційне командування планує провокаційні дії проти сил АТО шляхом здійснення артилерійських обстрілів наших позицій, а також імітації діяльності “українських диверсантів” на Донецькому, Маріупольському та Новоайдарському напрямках", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, для відеофіксації “порушення українською стороною режиму тиші” на передові позиції російських окупаційних військ вже прибули журналісти російських телевізійних каналів “НТВ”, “Россия-24”, “Life News”, “Звезда”.

Обстановка в районі проведення АТО станом на 1 вересня З початку доби противник різко зменшив кількість обстрілів, у т...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 1 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі планують проведення системних провокацій 1 вересня.