ua en ru

Російський суд залишив Сенцова під арештом до 11 липня

Російський суд залишив Сенцова під арештом до 11 липня Фото: Олег Сенцов

У суді розглянули апеляційну скаргу українського режисера

Московський міський суд залишив у силі арешт українського режисера Олега Сенцова до 11 липня. Про це повідомив адвокат Дмитро Дінзе, який представляє інтереси Сенцова, пише "Газета.Ru".

"Московський міський суд розглянув апеляційну скаргу українського режисера Олега Сенцова на продовження запобіжного заходу і залишив у силі арешт Сенцова до 11 липня 2015 р.", - заявив адвокат.

Відзначимо, Олег Сенцов звинувачується у скоєнні злочинів, передбачених частиною 1 статті 205.4 КК РФ (організація терористичного співтовариства і участі в ньому), частиною 2 статті 205 КК РФ (вчинення терористичного акту), частиною 1 статті 30 - частиною 2 статті 205 КК РФ (приготування до терористичного акту), частиною 3 статті 30 - частиною 3 статті 22 КК РФ (замах на незаконне придбання вибухових засобів) і частиною 3 статті 222 КК РФ (незаконне придбання вибухових пристроїв).

Раніше справу українського режисера було відправлено в суд Генпрокуратурою Росії.

Нагадаємо, Московський міський суд визнав законним арешт українського режисера Олега Сенцова, якого звинувачують у підготовці терактів у Криму.