ua en ru

Російський "Газпром" став офіційним партнером УЄФА

УЄФА оголосив, що уклав угоду з найбільшою в світі газодобувною компанією "Газпромом", яка стане офіційним партнером Ліги чемпіонів УЄФА 2012-2015 рр., а також Суперкубка УЄФА 2012-2014 років, повідомляє сайт УЄФА.

Трирічний договір про спонсорство діятиме до кінця сезону 2014/15. "Газпром", просуваючи свої ексклюзивні продукти і послуги, міцно асоціюватиметься з найпрестижнішим єврокубком.

Глава UEFA Events SA Девід Тейлор прокоментував операцію: "Я радий, що "Газпром" став офіційним партнером Ліги чемпіонів на період з 2012 по 2015 рік. "Газпром" - глобальна енергетична компанія, і на сьогоднішній день вона здійснює постачання природного газу більш ніж в 20 країнах Європи, та і взагалі по всьому світу. Безумовно, з цього турнір отримає величезну користь. Також ми сподіваємося, що причетність до Ліги чемпіонів допоможе "Газпрому" просувати свою торгівельну марку на світовому ринку".

Компанія "Газпром" стала шостим офіційним партнером Ліги чемпіонів на 2012-2015 рр. слідом за Heineken, UniCredit, Ford, MasterCard і Sony Computer Entertainment Europe (SCEE). Офіційним постачальником екіпіровки як і раніше є adidas.

Дочірнє підприємство європейського футбольного союзу UEFA Events SA створене з метою управління комерційними операціями і організацією різних заходів.

TEAM Marketing AG є ексклюзивним маркетинговим агентом УЄФА в області Ліги чемпіонів УЄФА і Суперкубка УЄФА.