ua en ru

Російські військові пострілами в повітря намагалися блокувати українську колону в Севастополі

Російські військові зробили кілька автоматичних пострілів в повітря, щоб зупинити колону українських військовослужбовців на під'їзді до аеродрому Бельбек під Севастополем.

Російські військові зробили кілька автоматичних пострілів в повітря, щоб зупинити колону українських військовослужбовців на під'їзді до аеродрому Бельбек під Севастополем. Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава прес-служби Міністерства оборони України в Криму Владислав Селезньов.

При цьому автомобілі Севастопольської бригади тактичної авіації змогли проїхати на місце своєї дислокації.

"Сьогодні о 8:00 особистий складу Севастопольської бригади тактичної авіації з бойовим прапором, прапором України, без зброї прибув на аеродром Бельбек, на своє робоче місце. В ході пересування колони росіяни, які охороняють аеродром, зробили кілька автоматичних пострілів в повітря, але українська колона продовжила свій рух. Зараз 15 українських військовослужбовців зайняли свої робочі місця. Російські військовослужбовці, а їх належність чітко ідентифікована, проводять консультації зі своїм керівництвом по телефону", - зазначає Селезньов.

Також, за його інформацією, вранці під КПП штабу військ берегової оборони прибув КамАЗ з бетонними блоками в супроводі восьми російський автоматників.

"Пояснюють це тим, що уряд Криму вимагає заблокувати військові частини, які відмовилися присягнути кримському уряду", - заявив Селезньов.