ua en ru

Російські військові незадоволені умовами несення служби на Донбасі, - розвідка

Російські військові незадоволені умовами несення служби на Донбасі, - розвідка Фото: російські військові на Донбасі

Незадоволення фіксується в багатьох російських підрозділах на окупованій території

В зоні антитерористичної операції продовжується зниження рівня укомплектованості особовим складом передових підрозділів донецького та луганського армійських корпусів Росії через невдоволення умовами служби. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

У розвідці відзначають, що з 3 січня представниками ФСБ РФ спільно з так званим “МДБ ДНР” розпочато заходи з примусового залучення до бойових дій у складі передових підрозділів донецького армійського корпусу ЗС РФ особового складу так званих “республіканських силових структур”.

За даними української розвідки, на окупованих територіях у підрозділах 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ), 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ), 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка), окремої артилерійської бригади (Хрустальний) та 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) ЗС РФ серед особового складу посилюється невдоволення умовами несення служби.

"Командний склад, що прибув по ротації з території РФ, займається покращенням власного матеріально-фінансового становища за рахунок місцевого населення та підлеглого особового складу, що призводить до майже щоденного погіршення організації несення служби особовим складом на передових позиціях", - додають в повідомленні.

Обстановка в районі проведення АТО станом на 5 січня Продовжується зниження рівня укомплектованості особовим складом п...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 5 січня 2017 р.

Нагадаємо, українська розвідка стверджує, що Росія використовує "гумконвої" для вивезення убитих на Донбасі військовослужбовців РФ.