ua en ru

Російські митники скаржаться на зріст навантаження при контролі авто на кордоні з Україною

В останні кілька тижнів на російські митні пости лягає серйозне навантаження з контролю автомобілів і громадян, що перетинають російсько-український кордон.

В останні кілька тижнів на російські митні пости лягає серйозне навантаження з контролю автомобілів і громадян, що перетинають російсько-український кордон. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Південного митного управління ФМС Росії.

"В останні кілька тижнів на митний пост БАПП Куйбишеве Таганрозької митниці лягає серйозне навантаження з контролю транспортних засобів та громадян, що перетинають російсько-український кордон. Тільки за вихідні дні (13-14 вересня 2014 р.) на посаді оформлено на в'їзд в Російську Федерацію 542 легкових транспортних засоби, на виїзд з Російської Федерації 627 легкових транспортних засобів", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що 16 вересня митники прийняли в пункті пропуску чергову організовану групу з 93 громадян України з Донецької області, включаючи 35 дітей дошкільного віку.

Нагадаємо, згідно з даними ООН, кількість переселенців з Криму, Донецької та Луганської областей становить щонайменше 310 тис. осіб.