ua en ru

Російські солдати почали прибувати в Білорусь на військові навчання

Російські солдати почали прибувати в Білорусь на військові навчання Фото: російські солдати (mil.ru)

Російсько-білоруські навчання "Захід 2017" пройдуть з 14 до 20 вересня 2017 року

Російські солдати почали прибувати в Білорусь для маневрів під час військових навчань "Захід 2017". Про це повідомляє "Польське радіо".

"В Білорусь прибувають російські солдати, які беруть участь у підготовці до білорусько-російських військових навчань "Захід 2017", - йдеться в повідомленні.

Згідно інформації Міністерства оборони Білорусі, через тиждень в рамках підготовки до проведення запланованих маневрів "Захід 2017", відбудуться п'ятиденні спільні спеціальні тренування з метою створення реальної ситуації і розробки практичних дій, засобів і сил.

Так, навчання "Захід 2017" пройдуть на білоруських полігонах з 14 до 20 вересня 2017 року. За офіційними даними, участь у маневрах прийме 13 тис. солдатів. Проте, за оцінками НАТО, в навчаннях візьмуть участь близько 100 тис. військовослужбовців двох країн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву міністра оборони Білорусі генерал-лейтенанта Андрія Равкова, що спільні військові навчання з Російською Федерацією "Захід-2017" мають оборонну спрямованість і служать зміцненню миру і безпеки.