ua en ru

Росіяни вимагають гарантії безпеки боксерів в Києві

Росіяни вимагають гарантії безпеки боксерів в Києві

17 квітня в Києві пройде матч Всесвітньої серії боксу між "Українськими отаманами" та "Командою Росії", на якому на прохання російської федерації буде посилено заходи безпеки, повідомляє XSport.

Генеральний директор "Українських отаманів" Дмитро Гайструк розповів про те, що йому надійшов лист від росіян з проханням дати гарантії безпеки спортсменів.

"Президент Федерації боксу Росії направив лист у Федерацію боксу України. В цьому листі йдеться про те, що їх команда планує приїхати в Україну, але вони просять гарантії безпеки. Ми надаємо ці гарантії кожній команді і це питання з Командою Росії" також вирішимо", - розповів Гайструк.

"Хотів би попросити всіх любителів боксу і глядачів, які будуть присутні на арені, ставитися до цього поєдинку в першу чергу, як до спортивної події. У нас нормальні стосунки з російською федерацією, боксерами, тренерським складом, командою Росії у WSB. Це спортсмени, які займаються своєю справою, наші суперники, яких треба зустріти гідно. Негативом ми нічого не досягнемо в цій ситуації", - додав гендиректор.

Нагадаємо, "Отамани" вже грали в гостях з росіянами і програли з розгромним рахунком 0:5.