ua en ru

Російська авіація за 10 днів атакувала більше тисячі позицій ІДІЛ в Сирії

Російська авіація за 10 днів атакувала більше тисячі позицій ІДІЛ в Сирії Фото: Сергій Рудської

Удари наносилися по об'єктах інфраструктури, видобутку і переробки нафти, скупченням військової техніки і живої сили бойовиків

Російська авіація за 10 днів 2016 року виконала 311 бойових вильотів, в ході яких завдала ударів по 1 097 об'єктам терористів, в тому числі бойовиків "Ісламського держави" (ІДІЛ), в Сирії. Про це сьогодні, 11 січня 2016 року, повідомив начальник головного оперативного управління генштабу Збройних сил РФ генерал-лейтенант Сергій Рудськой, передає прес-служба оборонного відомства РФ в Facebook.

"За 10 днів 2016 року авіацією ВКС Росії виконано 311 бойових вильотів, в ході яких завдано поразки 1097 об'єктіам міжнародних терористичних організацій на території Сирійської Арабської Республіки в провінціях Алеппо, Ідліб, Латакія, Хама, Хомс, Дамаск, Дейр-ез-зор, Хасеке, Ракка", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, удари наносилися по об'єктах інфраструктури, видобутку і переробки нафти, скупченням військової техніки і живої сили бойовиків для зниження бойового потенціалу терористичних угруповань і надання безпосередньої підтримки підрозділам сирійської армії і збройним формуванням патріотично налаштованих сил, які ведуть боротьбу з ІДІЛ.

#СИРИЯЗа 10 дней 2016 года авиацией #ВКС России выполнено 311 боевых вылетов, в ходе которых нанесено поражение 1097 о...

Опубликовано Минобороны России 11 января 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що авіація Російської Федерації завдала авіаудару по школі в районі провінції Алеппо в Сирії. В результаті атаки загинули 12 дітей.