ua en ru

Росія заборонить в'їзд транспорту з ОРДЛО під час ЧС-2018

Росія заборонить в'їзд транспорту з ОРДЛО під час ЧС-2018 Ілюстративне фото (facebook.com/vsviti)

РФ заборонить в'їзд вантажного транспорту, маршрутних і рейсових автобусів з території ОРДЛО

Росія заборонить в'їзд вантажного транспорту, маршрутних і рейсових автобусів з території окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) в період підготовки і проведення Чемпіонату світу з футболу. Про це повідомив спікер Державної прикордонної служби України Олег Слободян в Facebook

Так, в Держприкордонслужбі встановили, що в рамках підготовки до Чемпіонату світу з футболу в Росії посилюються режимні заходи. Крім того, посилення заходів безпеки торкнеться і жителів тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях. Зокрема, у зазначений період російською стороною буде заборонений в'їзд вантажного автотранспорту, маршрутних і рейсових автобусів з самопроголошених "республік" на територію Росії.

За словами Слободяна, з цією метою по всій ділянці тимчасово неконтрольованого російсько-українського державного кордону підрозділами прикордонної служби ФСБ Росії буде здійснюватися посилений контроль.

Росія ставитися до громадян України, які проживають на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей...

Опубліковано Oleh Slobodyan 19 травня 2018 р.

Нагадаємо, крім того, на період підготовки та проведення чемпіонату світу з футболу, над кількома містами Росії обмежать польоти.