ua en ru

Росія внесла Крим у найбільш відкриті для ЗМІ регіони

Національна служба моніторингу Російської Федерації внесла Крим у найбільш відкриті для засобів масової інформації регіони.

Національна служба моніторингу Російської Федерації внесла Крим у найбільш відкриті для засобів масової інформації регіони. Про це повідомляє прес-служба так званого "голови" Криму Сергія Аксьонова з посиланням на дані служби моніторингу за вересень.

"Найбільш інформаційно відкритими федеральним округом, виходячи із середнього значення рейтингу глав суб'єктів РФ, що входять в даний федеральний округ, у вересні став Кримський. Далі йдуть Північно-Західний і Далекосхідний федеральні округи. Найбільш закритим в минулому місяці став Сибірський федеральний округ", - йдеться в дослідженні.

Крім того, служба моніторингу внесла "голову" Криму Сергія Аксьонов в трійку "найбільш інформаційно відкритих російських губернаторів". Крім нього, туди увійшли голова Чукотського автономного округу Роман Копин і мер Москви Сергій Собянін.

Повідомляється, що рейтинг заснований на співвідношенні кількості публікацій з прямою або непрямою мовою персони до загального числа повідомлень з його згадкою.

Нагадаємо, 18 березня 2014 р. Президент Росії Володимир Путін підписав указ про приєднання Криму й Севастополя до РФ.