ua en ru

Росія може втрутитися в ситуацію зі спробою "державного перевороту" в ЛНР, - Тимчук

Росія може втрутитися в ситуацію зі спробою "державного перевороту" в ЛНР, - Тимчук Фото: лідер гурту "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук

За словами ватажка ДНР, в ЛНР зростає невдоволення серед населення і бойовиків

Російська Федерація може втрутитися в ситуацію зі спробою так званого державного перевороту в самопроголошеній "Луганській народній республіці". Про це на своїй сторінці в Facebook написав лідер групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

На думку ватажка "Донецької народної республіки" Олександра Захарченко, самогубство Ципкалова - "радника ватажка ЛНР" Ігоря Плотницького - різко загострило політичну кризу в "ЛНР".

Захарченко стверджує, що діяльність Плотницького спрямована лише на захист своїх комерційних інтересів та перерозподілу сфер впливу.

Як йдеться у повідомленні, Захарченко активно обговорює з кураторами з РФ ситуацію, що склалася в "ЛНР", зокрема зростаюче невдоволення серед населення і бойовиків.

Ватажок "ДНР" вказує на той факт, що представники кількох "батальйонів територіальної оборони" та "козацьких підрозділів" в "ЛНР" неодноразово висловлювали обурення з приводу політики Плотницького.

"У свою чергу, російські "куратори" повідомили, що ряд "радників" Плотницького виїхали з "ЛНР" в м. Ростов-на-Дону (Росія) у зв'язку з можливим подальшим загостренням ситуації в "ЛНР", - зазначив Тимчук.

Підкресливши при цьому, що російські куратори прогнозують втручання керівництва адміністрації президента РФ в ситуацію "ЛНР".

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Напруженість у зоні АТО «зміщується» з приморського і Донецког...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 29 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Плотницький заявив про спробу "перевороту" в "ДНР/ЛНР".