ua en ru

Росія є стратегічним конкурентом для країн Заходу, - Міноборони Великобританії

Росія є стратегічним конкурентом для країн Заходу, - Міноборони Великобританії Фото: глава Міністерства оборони Великобританії Майкл Феллон

Феллон зазначив, що Захід не може ставитися до Росії як до рівноправного партнера по Сирії

Російська Федерація є стратегічним конкурентом для країн Заходу. Про це заявив глава Міністерства оборони Великобританії Майкл Феллон, повідомляє Reuters.

Так, він заявив про готовність працювати з майбутнім главою Пентагону Джеймсом Маттисом, зокрема, з питання врегулювання сирійської кризи. Разом з тим, Феллон зазначив, що Захід не може ставитися до Росії як до рівноправного партнера по Сирії.

"Я готовий працювати з новим міністром оборони США Джеймсом Маттисом...в питанні деескалації напруженості у відносинах з Москвою, а також продовжувати працювати з Росією для врегулювання конфлікту в Сирії", - сказав він.

Разом з тим, він зазначив, що РФ є стратегічним конкурентом для країн Заходу.

"Не можна ставитися до Росії як до рівного партнера. Росія є стратегічним конкурентом для Заходу, і ми повинні це розуміти", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що обраний президент США Дональд Трамп призначив на пост глави Пентагону відставного генерала корпусу морської піхоти Джеймса Маттіса.