ua en ru

Росія погрожує ядерними ударами, - МЗС

Росія погрожує ядерними ударами, - МЗС Фото: Мар'яна Беца (РБК-україна)

В МЗС прокоментували послання Путіна до Федеральних зборів

Росія погрожує ядерними ударами. Про це, коментуючи послання президента Російської Федерації (РФ) Володимира Путіна до Федеральних зборів РФ, 1 березня, заявила речник Міністерства закордонних справ (МЗС) України Мар'яна Беца у Twitter

"1.03.2014 р. Рада Федерації РФ підтримала звернення про дозвіл на застосування збройних сил РФ в Україні. Сьогодні погрожує ядерними ударами", - зазначила речник МЗС.

Зазначимо, що сьогодні, 1 березня 2018 року, Володимир Путін оголосив послання до Федеральних зборів. Путін розповів про нову надзвукову ракету, котра може здійснювати маневри на всіх ділянках польоту та оминати всі існуючі системи протиракетної оборони.

Також, за даними російських ЗМІ, Путін сказав, що сподівається на те, що сказане сьогодні "протверезить будь-якого потенційного агресора, а відповідь Росії на ядерний напад буде миттєвою".

Нагадаємо, нещодавно Російська Федерація заявила, що може денонсувати Європейську конвенцію з прав людини і припинити співпрацю з ЄСПЛ. Російська влада вважає, що Європейський суд з прав людини приймає "політизовані" рішення при розгляді скарг РФ, а також ігнорує аргументи російської сторони.