ua en ru

Росія не співпрацює з США в питанні Північної Кореї, - Пєсков

Росія не співпрацює з США в питанні Північної Кореї, - Пєсков Фото: Дмитро Пєсков (flickr.com/Алексей М)

На даному етапі відбувається лише епізодичний обмін думками

В даний час Росія не співпрацює з Сполученими Штатами Америки (США) з питання Північної Кореї (КНДР). Про це заявив прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков, передає "Голос Америки".

За його словами, на даному етапі відбувається "лише обмін думками епізодично". Пєсков також додав, що президент Росії Володимир Путін і президент США Дональд Трамп можуть зустрітися на азіатському економічному форумі на наступному тижні.

Крім цього, повідомив прес-секретар Кремля, якщо обидва лідера дійсно зустрінуться, то існує велика імовірність, що вони обговорять ситуацію в Північній Кореї.

Нагадаємо, кількома тижнями раніше в Білому домі повідомили, що продовжують спроби працювати з Росією з питань, пов'язаних з Сирією і КНДР. За словами представника Білого дому Сари Сандерс, в російсько-американських відносинах "багато що залежить від Росії", а саме вона буде "поганим або хорошим гравцем" і який "тип відносин хоче мати".

Президент США Дональд Трамп заявив, що у вирішенні конфлікту з КНДР могло б допомогти поліпшення відносин між Росією і США.