ua en ru

Росія розширить мовлення ЗМІ на Донбасі у відповідь на українське телебачення в Криму, - ІС

Росія розширить мовлення ЗМІ на Донбасі у відповідь на українське телебачення в Криму, - ІС Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

РФ має намір збільшити потужність мовлення своїх ЗМІ на підконтрольну Україні територію

Російська Федерація має намір розширити теле- і радіомовлення своїх ЗМІ на Донбасі у відповідь на початок трансляції українського телебачення в окупованому Криму. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука у Facebook.

За словами Тимчука, в так званому "міністерстві інформації" самопроголошеної ДНР повідомили, що в Адміністрації президента РФ затвердили введення в дію додаткових потужностей для мовлення ЗМІ Росії на підконтрольну Україні територію. Дані заходи вжито у відповідь на початок мовлення українських телеканалів на окупований Крим.

"Повідомлено про швидке прибуття в ДНР з РФ відповідних російських фахівців і про виділення коштів на проведення необхідних робіт, в яких планується задіяти підрядників з ДНР", - зазначив Тимчук.

Оперативные данные группы Информационное Сопротивление После переброски в сторону Староласпы усиления российско-террори...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 17 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Криму почали мовлення українські канали. Зокрема, на півночі Криму для жителів півострова стала доступною трансляція UA:Крим, 5 каналу, ICTV, Чорноморської телерадіокомпанії.