ua en ru

Росія пообіцяла передати ДНР 4 патрульних катера протягом травня-червня, - Тимчук

Росія пообіцяла передати ДНР 4 патрульних катера протягом травня-червня, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

Російське командування обіцяє зміцнити "Азовську флотилію ДНР"

Російське командування бойовиків на Донбасі пообіцяло протягом травня-червня передати самопроголошеній "Донецькій народній республіці"4 патрульних катери. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука у Facebook.

"Російське командування пообіцяло, що 4 патрульних катера будуть передані ДНР вже протягом травня-червня 2017 р (про які саме типи катерів говорить військове керівництво РФ - ті, про які йшлося в минулому році, або інших - на даний момент невідомо)", - повідомив Тимчук.

За його словами, спочатку в 2015 році до складу так званої "Азовської флотилії ДНР" входили 5 рибальських човнів та прогулянкових катерів, які були названі "бойовими катерами". Потім склад був доведений до 7 таких "бойових одиниць".

"На початку 2016 року керівництво ДНР вело переговори з ГШ ЗС РФ про передачу до складу "флотилії" 3 од. російських патрульних катерів проекту 12150 "Мангуст" та 1 од. нового прикордонного патрульного катера проекту 12200 "Соболь". Тоді переговори закінчилися безрезультатно", - додав Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». В районе Донецка командование российско-террористических войс...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 2 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представники ДНР відвідують українські в'язниці для верифікації ув'язнених.