ua en ru

Росія відкриє сьогодні новий пункт пропуску на кордоні з Україною

Росія відкриє сьогодні новий пункт пропуску на кордоні з Україною

Росія відкриє сьогодні новий пункт пропуску на кордоні з Україною. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Федеральної митної служби Росії.

"22 січня 2015 року відбудеться урочистий захід, присвячений завершенню будівництва МАПП Куйбишеве (суміжний пункт пропуску - Маринівка), призначеного для роботи з постійною схемою", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, новий пункт пропуску знаходиться на території Куйбишевського району Ростовської області в 5-ти кілометрах від села Куйбишеве. Він розташований на 43-му кілометрі автодороги Матвєєв Курган (Ростовська область) - Сніжне (Донецька область) в п'ятистах метрах від державного кордону Російської Федерації.

Нагадаємо, влада України з середини минулого року втратила контроль над ділянкою держкордону з Росією в Луганській і Донецькій областях. Зараз ця ділянка знаходиться під контролем бойовиків і російських властей.

21 січня Президент України Петро Порошенко в черговий раз призвав перекрити російсько-український кордон на зазначеній ділянці.

Українська влада звинувачує владу Росії в тому, що вона постачає бойовикам на Донбасі зброю і техніку.