ua en ru

Росія забезпечила евакуацію 37 українців з Сектора Газа, - МЗС РФ

Міністерство закордонних справ Росії вчора, 31 липня 2014 р., завершило виїзд з Сектора Газа до Єгипту основної частини громадян Росії, а також низки країн СНД, які звернулися з проханням надати їм в цьому сприяти, в тому числі 37 громадян України.

Міністерство закордонних справ Росії вчора, 31 липня 2014 р., завершило виїзд з Сектора Газа до Єгипту основної частини громадян Росії, а також низки країн СНД, які звернулися з проханням їм в цьому посприяти, в тому числі 37 громадян України. Про це повідомляє прес-служба російського зовнішньополітичного відомства.

"Анклав покинули 75 громадян Росії, включаючи 8 кримчан, а також 37 громадян України, 17 - Казахстану, 5 - Молдови, 5 - Киргизстану, 4 - Білорусії. Всього з Гази виїхав 151 людина (в т.ч. 3 громадянина ФРН і 5 палестинців - чоловіків росіянок)", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають в МЗС РФ, поетапний виїзд росіян і інших іноземців із зони конфлікту в Газі через КПП "Рафах" на кордоні з Єгиптом був організований Представництвом Росії в Палестині в координації з роспосольствами в Каїрі і Тель-Авіві, ізраїльською стороною і оонівськими структурами на палестинських територіях.