ua en ru

Росія направила до Криму нові зенітно-ракетні комплекси

Росія направила до Криму нові зенітно-ракетні комплекси Фото: ЗРК С-400 "Тріумф"

Йдеться про ЗРК С-400 "Тріумф" і зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С"

Росія поставила на бойове чергування в анексованому Криму нові зенітно-ракетні комплекси і продовжує оновлення складу Чорноморського флоту новими кораблями, літаками і технікою. Про це повідомляє прес-служба Південного військового округу Міноборони Росії.

"На бойове чергування у Криму заступив полковий комплект зенітного ракетного комплексу С-400 "Тріумф" і зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С", - йдеться в повідомленні.

За інформацією Міноборони РФ, Чорноморський флот і Каспійська флотилія до кінця 2016 року планують прийняти у свої склади близько 20 одиниць кораблів, суден і катерів, а також близько 10 літаків і гелікоптерів морської авіації - Су-30СМ, Су-24М, Ка-27М.

Зазначено, що в сухопутні і берегові війська Чорноморського флоту і Каспійської флотилії, з'єднання спецназу Південного військового округу цього року з заводів-виготовлювачів Росії надійшло понад 350 одиниць сучасної бронетанкової й автомобільної техніки, ракетно-артилерійського озброєння, техніки зв'язку, радіоелектронної боротьби, інженерної техніки та іншої спецтехніки.

Нагадаємо, раніше Reuters повідомляло, що Росія перекидає ракетний комплекс "Іскандер" в Калінінград.