ua en ru

Росія почала збори резервістів на Далекому Сході

Росія почала збори резервістів на Далекому Сході Фото: Росія почала збори резервістів на Далекому Сході (mill.ru)

Сьогодні, 15 березня в Росії почалися військові збори резервістів розпочалися Далекому Сході. Відмінною рисою яких є "запровадження в програму виконання вогневих завдань з допомогою мінометних комплексів".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російський "Інтерфакс".

Вказано, що навчання військовослужбовцями запасу, які уклали контракт на перебування в мобілізаційному людському резерві, проходитимуть з 15 по 17 березня.

"Резервістам належить виконати стрільби зі стрілецького озброєння, вивчити бойові можливості сучасного озброєння та бойової техніки, отримати основні навички, які будуть необхідні для організації та оборони об'єктів військового та державного призначення", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, резервісти проводитимуть навчання з управління колісною та броньованою гусеничною технікою.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський звернувся до російських військових. Він запропонував їм вибір - загинути або здатися в полон.

Війна Росії проти України триває 20-й день. Детальніше про те, що відбувається в Україні прямо зараз, про ситуацію в різних містах, оперативні дані від ключових відомств і вся актуальна інформація - в текстовому онлайні РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.