ua en ru

Росія буде дотримуватися всіх домовленостей з Україною, але влада країни повинні захистити свій народ, - Медведєв

Росія буде дотримуватися всіх домовленостей з Україною. Проте влада цієї країни повинні сконцентруватися, щоб захистити свій народ.

Росія буде дотримуватися всіх домовленостей з Україною. Проте влада цієї країни повинні сконцентруватися, щоб захистити свій народ. Таку заяву сьогодні зробив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв на засіданні уряду.

"Ми з українськими партнерами продовжимо співпрацю за всіма напрямами, за якими домовлялися. Будемо намагатися зробити все, щоб виконувати ті обіцянки, які давалися. У той же час для цього необхідно, щоб самі партнери були "в тонусі" і щоб влада, яка на Україні працює, була легітимною, щоб про цю владу, як об ганчірку, ноги не витирали. Тому ми дотримуємося всіх домовленостей. У той же час виходимо з того, що влада повинна сконцентруватися для того, щоб захистити людей і захистити правоохоронні структури, які стоять на сторожі державних інтересів і захищають людей", - сказав він.

Прем'єр-міністр додав, що тільки в цьому випадку, можна розвивати повноцінне економічне співробітництво. Медведєв також звернувся до всіх членів уряду з проханням дотримуватися цієї ж позиції.

У свою чергу, віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін доповів, що сьогодні він планував вилетіти до Києва для проведення засідання промислової групи високого рівня. Однак, за узгодженням з українською стороною, у зв'язку з останніми подіями в цій країні, зустріч перенесено на кілька днів.