ua en ru

У Росії затримували учасника АТО на Донбасі, - СБУ

У Росії затримували учасника АТО на Донбасі, - СБУ Фото: Служба безпеки України (oda.zt.gov.ua)

СБУ попереджає про провокації російських спецслужб проти громадян України

У Москві (Російська Федерація) затримували учасника антитерористичної операції на Донбасі, громадянина України Олега Негоду. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Російські спецслужби здійснили чергову антиукраїнську провокацію, незаконно затримавши в Москві громадянина України, учасника антитерористичної операції Олега Негоду, який їхав до своїх родичів", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим СБУ підкреслює, що російські спецслужби "полюють" на українців на території РФ, а поїздки до Росії залишаються "вкрай небезпечними".

Зазначимо, інформація про затримання Негоди в Москві з'явилася 25 грудня. За даними ЗМІ, учасник АТО вже повернувся до України.

#СБУ попереджає про системні провокації російських спецслужб проти українських громадян Російські спецслужби вчинили че...

Опубліковано Служба безпеки України 3 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ припинила діяльність киян, які знімали пропагандистське відео для російських ЗМІ. За даними слідства, підозрювані періодично виїжджали в РФ, де отримували від кураторів інструкції та гроші за виконану роботу.