ua en ru

У Росії помер журналіст, який написав про смерть членів ПВК "Вагнер"

У Росії помер журналіст, який написав про смерть членів ПВК "Вагнер" Фото: Максим Бородін (facebook.com e1news)

Бородін випав з вікна своєї квартири на п'ятому поверсі

В Єкатеринбурзі (Росія) помер журналіст Максим Бородін, який першим написав про смерть членів загону ПВК "Вагнер" в Сирії. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Повідомляється, що 13 квітня Бородін випав з вікна своєї квартири на п'ятому поверсі. Він отримав важкі травми, впав у кому і був доставлений в лікарню. Журналіст помер, не приходячи до тями.

Головний редактор "РИА "Новий день", в якому працював Бородін, Поліна Румянцева допустила, що смерть журналіста могла бути не випадковістю чи самогубством. Вона зазначила, що для самогубства Бородіна не було ніяких приводів.

Як відомо, Бородін був серед журналістів, розповіли про загибель бійців "ПВК Вагнер" з Азбесту в Сирії після.

7 лютого в сирійському районі Дейр-аль-Зора російська група з танками і артилерією перетнула узгоджену лінію деескалації, що відокремлює територію режиму президента Асада від території, визволеної "Демократичними силами Сирії", підтримуваними США.

Так, під час атаки був нанесений удар артилерією і безпілотниками. Повідомлялося, що російська група намагалася зайняти нафтопереробний завод, коли їх атакувала авіація коаліції.

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України встановила нові факти участі найманців спецслужб Російської Федерації в терористичній діяльності проти України та інших держав.