ua en ru

У Росії в результаті бійки зі стріляниною загинули чотири людини

У Росії в результаті бійки зі стріляниною загинули чотири людини Фото: мисливська рушниця (FreeSMI.by)

Правоохоронці вилучили у затриманого місцевого жителя 1985 року народження ймовірне знаряддя злочину

У Челябінській області Російської Федерації в ніч на 2 січня 2016 року сталася бійка зі стріляниною, в результаті якої загинули чотири особи і одна отримала поранення. Про це повідомили сьогодні у прес-службі ГУ МВС Росії по Челябінській області.

Як зазначаується, співробітники правоохоронних органів встановлюють обставини отримання смертельних вогнепальних поранень чотирма жителями Челябінської області.

Так, в ніч на 2 січня в селі Міаське Красноармійського району було виявлено з вогнепальними дробовими пораненнями трупи трьох чоловіків і однієї жінки у віці від 26 до 32 років. Всі є мешканцями селища Курейне.

Ще одного молодого чоловіка, також жителя Курейного, з вогнепальним дробовим пораненням лівого передпліччя було госпіталізовано.

Прибула на місце події слідчо-оперативна група із числа працівників райвідділу поліції і слідчого комітету за підозрою у скоєнні даного злочину затримала жителя села Міаське, 1985 року народження, у якого вилучено ймовірне знаряддя злочину - мисливську зброю. Як додають російські ЗМІ, мова йде про помпову модель "Моссберг".

За попередніми даними, злочин було скоєно в ході бійки на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин між потерпілими та двома місцевими жителями. В даний час слідчі органи порушили кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого п. "а" ч. 2 ст. 105 КК РФ (вбивство).

Як повідомлялося напередодні, віце-прем'єр-міністр Росії Дмитро Рогозін поранив себе в ногу під час стрільби в тирі. Згодом після цього стало відомо про запроваджену СБУ заборону для російського чиновника на в'їзд до України.