ua en ru

У Росії почалися затримання прихильників опозиціонера Навального

У Росії почалися затримання прихильників опозиціонера Навального Фото: Олексій Навальний (navalny.feldman.photo)

На місці заходу стоять чотири автозаки і броньовані машини "Тигр"

У Москві (РФ) на Пушкінській площі почалися затримання прихильників несанкціонованої акції на підтримку опозиційного політика Олексія Навального. Про це повідомляє кореспондент РБК.

Зазначено, що більшість присутніх - молоді люди, деякі принесли з собою надувні кулі у вигляді качечок і триколори. За оцінкою видання, всього на Пушкінській площі зібралися від 500 до 2 тис. людей.

Як повідомляється, на місці заходу стоять чотири автозаки, броньовані машини "Тигр" і десятки співробітників правоохоронних органів. Рух автотранспорту не перекривався.

Нагадаємо, раніше Олексій Навальний, який знаходиться під адміністративним арештом за заклик до несанкціонованих акцій, закликав свої штаби в 80 містах Росії організувати пікети по всій країні 7 жовтня 2017 року. За словами Навального, захід заплановано в Санкт-Петербурзі, на Марсовому полі. Водночас у Комітеті з питань законності, правопорядку і безпеки РФ заявили, що в правоохоронних органів у цій ситуації будуть підстави, щоб "вживати заходів щодо недопущення або припинення акції".