ua en ru

У Росії в ДТП потрапив автобус із 12 українцями, 5 із них травмовано

У Росії в ДТП потрапив автобус із 12 українцями, 5 із них травмовано Фото: наслідки ДТП у РФ

Один із українців перебуває у тяжкому стані

На території Росії 27 листопада сталася аварії за участю автобуса з 12 українцями. У результаті дорожньо-транспортної пригоди травмовано 5 громадян України, один із яких у тяжкому стані, повідомляє прес-служба Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ у Facebook.

За інформацією Генерального консульства України в Санкт-Петербурзі, 27 листопада в Себежському районі Псковської області (РФ) сталося ДТП за участю автобуса, що слідував за напрямом Санкт-Петербург - Рівне.

#ConsNew #ДТП За інформацією ГКУ в Санкт-Петербурзі, 27 листопада ц.р. в Себежському районі Псковської області (РФ) стал...

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 27 листопад 2016 р.

"Встановлено, що серед пасажирів цього рейсу були 12 громадян України. Внаслідок інциденту 5 громадян України отримали травми різного ступеню тяжкості. Один громадянин доставлений до реанімаційного відділення Великолукської ЦРЛ", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що Генконсульство в Санкт-Петербурзі підтримує зв'язок із постраждалими громадянами України та надає необхідне сприяння.

Нагадаємо, раніше в Росії в результаті зіткнення автобуса з вантажівкою загинули 6 громадян України, які проживали в окупованих районах Донбасу.