ua en ru

Россільгоспнагляд ввів обмеження на постачання яловичини з України

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) ввела обмеження на постачання в Російську Федерацію виробництва яловичини українського підприємства ЗАТ "Агропродукт".

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) ввела обмеження на постачання в Російську Федерацію виробництва яловичини українського підприємства ЗАТ "Агропродукт". Про це повідомляє прес-служба російського відомства.

"У зв'язку з виявленням в період посиленого лабораторного контролю заборонених і шкідливих речовин у продукції, що надійшла в Російську Федерацію з України, з 5 червня 2014 р. вводяться тимчасові обмеження на постачання в Російську Федерацію підприємства, зазначеного в додатку до цього листа (ЗАТ "Агропродукт"), йдеться у повідомленні.

Підставою для таких заходів, згідно з повідомленням, є перевищення кількості мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів (КМАФАнМ) продукції виробництва ЗАТ "Агропродукт".

При цьому у відомстві зазначають, що у разі надходження в РФ продукції цього підприємства, відвантаженої до 5 червня, рішення про пропуск таких вантажів приймається в звичайному режимі з подальшим обов'язковим проведенням лабораторного контролю за показниками безпеки.