ua en ru

Россільгоспнагляд продовжив термін ввезення в Крим і Севастополь українських товарів до 1 жовтня 2014 р

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) продовжила до 1 жовтня 2014 р. термін ввезення в Крим і м. Севастополь підконтрольних Россільгоспнагляду товарів за ветеринарними свідоцтвами, виданими компетентним органом України.

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) продовжила до 1 жовтня 2014 р. термін ввезення в Крим і м. Севастополь підконтрольних Россільгоспнагляду товарів за ветеринарними свідоцтвами, виданими компетентним органом України. Про це повідомляє прес-служба російського відомства.

"З урахуванням звернень суб'єктів господарювання та щоб уникнути виникнення дефіциту продовольства до 1 жовтня 2014 р. допускається ввезення підконтрольних Россільгоспнагляду товарів за дозволами, виданими компетентним органом України", - йдеться в повідомленні.

При цьому в Россільгоспнагляді відзначають, що ввезена за такими ветеринарними свідоцтвами підконтрольна продукція повинна використовуватися тільки на території Криму і Севастополя.