ua en ru

Родина Ротшильдів заявила про готовність інвестувати в "Екополіс ХТЗ"

Родина Ротшильдів заявила про готовність інвестувати в "Екополіс ХТЗ" Фото: Олександр Ярославський (прес-служба)

Натаніель Ротшильд заявив про готовність інвестувати в ініційований Олександром Ярославським проект створення бізнес-парку високих технологій "Екополіс ХТЗ".

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву під час інвестфоруму "Харків: розвиток та інвестиції".

Також Ротшильд назвав головний фактор, який може викликати довіру до України у міжнародних інвесторів.

"Справа в людях, з якими ви ведете бізнес, партнерах: з DCH протягом останніх 15 років ми ведемо ще один бізнес - у мене є відмінний досвід роботи з ним. Він дуже чесний і бездоганний амбасадор України. Завдяки йому я приїхав сюди, щоб подивитися на Харків як місце для інвестицій", - заявив фінансист.

У свою чергу, Олександр Ярославський подякував гостю за приїзд і за інтерес до "Екополіс ХТЗ".

"Спасибі моєму другові - Натаніелю Ротшильду. Ми півночі розмовляли з приводу цього проекту, і він висловив бажання взяти участь не тільки порадою, а й своїми знаннями, зв'язками - це буде серйозним локомотивом", - додав Ярославський.

Родина Ротшильдів заявила про готовність інвестувати в "Екополіс ХТЗ"

Він також розповів журналістам, що обговорив з Натаніелем ще один напрямок співпраці: створення великого сучасного шопінг-молу в Харкові неподалік від стадіону "Металіст".

"Харкову пощастило, що пан Ротшильд приїхав, своїми очима все побачив - він не вперше в Харкові, але в останній раз він був тут більше 10 років тому. Я йому дуже вдячний і впевнений, що разом ми чесно, вигідно і з користю для Харкова і харків'ян реалізуємо серйозні проекти", - зазначив Ярославський.