ua en ru

Ярославський: Я не міняю друзів

Власник і президент групи DCH Олександр Ярославський (№ 7 українського рейтингу Forbes) у інтерв'ю українським ЗМІ розповів про свої стосунки з російськими друзями.

Як відомо, бізнесмен давно дружить з президентом британського ФК "Челсі" Романом Абрамовичем і багатьма іншими впливовими підприємцями пострадянського простору.

На питання журналіста про те, чи підтримує Ярославський відносини з російськими бізнесменами, екс-президент харківського ФК "Металіст" відповів: "Я спілкуюся з усіма друзями, яких я протягом свого життя, скажімо так, напрацював. Я їх не змінював. У мене не сильно широке коло друзів, але досить тісне. Ніякі ситуації не можуть вплинути на відносини, якщо друзі справжні".

Олександр Ярославський підкреслив, що у нього "і до цього не було особливого бізнесу в Росії, і сьогодні немає". І так сказав про тональності обговорення нинішніх відносин двох країн у дружньому колі: "Ми обговорюємо, у нас є свої оцінки, але якщо ми практично чверть століття знаходили в складних ситуаціях загальні знаменники, то і зараз знаходимо".

Як повідомлялося, Ярославського і Абрамовича неодноразово бачили разом на різних публічних подіях, а в часи розквіту "Металіста", які спортивні експерти пов'язують з президентством Олександра Ярославського, тренерський штаб і адміністрація "жовто-синіх" неодноразово стажувалися в "Челсі".