ua en ru

Роскомнадзор зажадав у Twitter роз'яснень запису його співробітника про Путіна

Роскомнадзор зажадав у Twitter роз'яснень запису його співробітника про Путіна Фото: Олексій Шелестенко

Раніше він написав твіт, в якому висловився про "нахабну злодійську владу"

Роскомнадзор направив в сервіс мікроблогів Twitter лист з проханням прокоментувати запис російського співробітника компанії про президента країни Володимира Путіна. Про це повідомляє Ехо Москви.

Відзначається, що менеджер компанії Олексій Шелестенко написав твіт про те, що люди, які зараз знаходяться в керівництві країни, у тому числі президент Володимир Путін, рано чи пізно понесуть покарання. У коментарях до твіту він зазначив: "це особистий аккаунт, я маю право висловлювати свою думку".

Таким чином, він відреагував на звинувачення в тому, що "офіційний представник Twitter не може робити такого роду заяви". У профайлі Шелестенко вказана його посада в компанії, проте його аккаунт не верифікований.

Зазначимо, під час візиту до Росії представники Twitter заочно представили Шелестенко як контактну особу, з яким можна взаємодіяти в Росії, сам він теж себе презентує як представника компанії Twitter, тому Роскомнадзор направив запит до головного офісу щодо висловлювання Шелестенко.

Однак, пізніше Олексій Шелестенко видалив запис з мікроблога.

"З приводу мого вже віддаленого твіти: зізнаюся, погарячкував на новинах про Кировлес. Не варто було так різко - приношу свої вибачення ", - написав він.

Нагадаємо, роскомнадзор вніс музичний ресурс Last.fm до реєстру заборонених сайтів.