ua en ru

Ярош закликав силовиків не виконувати накази влади

Ярош закликав силовиків не виконувати накази влади Фото: Дмитро Ярош

Він знову анонсував віче на Майдані 21 липня

Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош закликав українських силовиків не виконувати накази влади. Про це він написав у своєму Facebook.

"Як сказали хлопці з лісу, ніхто не відбере у нас право на останній бій. Закликаю всіх своїх братів по зброї з ВСУ, Добробатов (добровольчих батальйонів, - ред.), Нацгвардії, СБУ, МВС, Прикордонної служби не виконувати злочинних наказів владних бариг. У той час, коли ми проливаємо свою кров, захищаючи Батьківщину, вони наживають собі мільярдні статки і роблять все, щоб ця війна тривала якомога довше. Разом зупинимо зрадників з високих кабінетів на Банковій, які хочуть дестабілізувати ситуацію в тилу, здати ворогові наші території, знищити добровольческое та волонтерського руху", - написав він.

Також Ярош знову анонсував віче у Києві на Майдані Незалежності 21 липня.

Як сказали ХЛОПЦІ З ЛІСУ, ніхто не забере у нас ПРАВО НА ОСТАННІЙ БІЙ...Закликаю всіх своїх БРАТІВ ПО ЗБРОЇ із ЗСУ, До...

Posted by Дмитро Ярош on 18 Июль 2015 г.

Нагадаємо, лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош також анонсував наступного тижня в Києві проведення надзвичайного з'їзду. Ярош також зазначив, що намети на Майдані "Правий сектор" ставити "поки" не збирається.

"Ми ініціюємо проведення надзвичайного з'їзду "Правого сектора" на наступному тижні в Києві, де будуть прийняті рішення щодо подальшої нашої діяльності. Також ми проводитиме на Майдані Незалежності віче. Час і місце віча скаже наша прес-служба", - заявив тоді Ярош.