ua en ru

Роналду врятував Реал" від втрати очок, "Рома" вийшла на перше місце в Італії, а "Баварія" продовжує громити суперників

"Реал" с трудом одолел "Эльче", который сравнял счет в добавленное время, но упустил ничью, так как Криштиану Роналду забил шестой гол в шести матчах. Осечка "Наполи" позволила "Роме" выйти на чистое первое место. "Ювентус" добился волевой победы в матче с "Кьево", а "Милан" сыграл вничью. Мюнхенская "Бавария" продолжает защиту Кубка Германии.

"Реал" насилу здолав "Ельче", який зрівняв рахунок у доданий час, але втратив нічию, так як Кріштіану Роналду забив шостий гол у шести матчах. Осічка "Наполі" дозволила "Ромі" вийти на чисте перше місце. "Ювентус" здобув вольову перемогу в матчі з "К'єво", а "Мілан" зіграв внічию. Мюнхенська "Баварія" продовжує захист Кубка Німеччини.

Іспанія

П'ятий гол Роналду у шести останніх матчах дозволив "Реалу" вийти вперед на 51-й хвилині, однак аутсайдер упирався як міг. В компенсований час він зрівняв рахунок зусиллями Річмонда Боаке. Правда, на шостій доданій хвилині Роналду проявив холоднокровність і приніс гостям три очки.

"Севілья" нарешті покинула саме дно турнірної таблиці завдяки першій перемозі в поточному розіграші чемпіонату. Команда Уная Емері розгромила "Райо Вальєкано" (4:1) - Іван Ракітіч і Карлос Бакка оформили по дублю. Ще в одному матчі "Валенсія" домоглася виїзної перемоги над "Гранадою" (1:0) завдяки голу Жонаса на четвертій доданій хвилині.

Італія

"Вовки", що все ще святкують недавню перемогу в столичному дербі з "Лаціо", повели у другому таймі після гола Мехді Бенатии. Добив ж суперника дебютний гол Жервіньо. У кінцівці у "Сампдорії" встиг ще вийти Антоніном Барилла. що тільки допомогло "Ромі" утримати вигідний рахунок - 2:0.

"Наполі", що йшов до цього врівень з римлянами, здивував домашньої нічиєю з новачком серії А "Сассуоло" - 1:1. Для аутсайдера це очко стало першим в сезоні. "Ювентус" собі подібної розслабленості не дозволив, хоч і пропустив в матчі з "К'єво" першим. Туринці у відповідь провели два м'ячі і з 13 очками наздогнали неаполітанців.

В черговий раз на останніх хвилинах забив "Мілан", але він же в черговий раз залишився без перемоги. За лічені хвилини до кінця основного часу "Болонья" вела в поєдинку з "россонері" з результатом 3:1, але спочатку гол Робіньо відродив надію міланців на порятунок, а Іньяціо Абате в доданий час зрівняв рахунок - 3:3.

Команда Массіміліано Аллегрі все одно залишилася в нижній частині турнірної таблиці, а от "Лаціо" поправив своє становище перемогою над "Катанією" - 3:1. Ще "Парма" обіграла "Аталанту" (4:3), а інші зустрічі завершилися миром.

Німеччина

Чемпіон країни "Баварія" хвацько пройшла в 1/8 фіналу Кубка Німеччини завдяки домашній перемозі над "Ганновером" - 4:1. Томас Мюллер відкрив рахунок на 17-й хвилині, а невдовзі Клаудіо Пісарро зміцнив лідерство господарів потужним ударом головою. "Ганновер", який займає четверте місце в бундеслізі, скоротив відставання незадовго до перерви, коли завершив контратаку Дідьє Я Конан. Мюллер відновив комфортну різницю в два м'ячі, а гол Франка Рібері зняв останні сумніви в тому, що мюнхенці продовжать похід за 17-му кубком в історії команди.

"Кайзерслаутерн" з другої бундесліги образив представника еліти "Герту" (3:1), а франкфуртський "Айнтрахт" уникнув долі берлінців, перемігши "Бохум" з рахунком 2:0. Голи Матіаса Гинтера і Майка Ханке дозволили "Фрайбургу" здолати "Штутгарт" (2:0), а "Шальке-04" довго не міг довести свою перевагу над клубом третьої ліги "Дармштадтом", поки не забив у другому таймі два вирішальні голи - 3:1.

Використані матеріали УЄФА