ua en ru

Роналду отримав відпочинок перед матчем Ліги чемпіонів з "Ювентусом"

Роналду отримав відпочинок перед матчем Ліги чемпіонів з "Ювентусом" Фото: Роналду і одноклубники (instagram.com/cristiano)

Гравець пропустить матч чемпіонату Іспанії проти "Лас-Пальмаса"

Нападник "Реала" Кріштіану Роналду пропустить матч 30 туру чемпіонату Іспанії проти "Лас-Пальмаса", який пройде 31 березня. Про це повідомляє Marca.

Тренерський штаб мадридців вирішив надати 33-річному гравцеві відпочинок напередодні зустрічі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти туринського "Ювентуса".

Раніше Роналду провів тренування в загальній групі "Реала" після повернення з розташування збірної Португалії. 23 березня він врятував свою команду від поразки у товариському матчі з Єгиптом, забивши 2 м'ячі в додатковий час (2:1). За чотири дні португалець виявився безсилим проти Голландії (0:3).

Матч "Ювентус" - "Реал" відбудеться 3 квітня і розпочнеться о 21:45 за київським часом. Зустріч у відповідь відбудеться 11 квітня. РБК-Україна проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинків.

Зазначимо, в сезоні 2016/17 команди зійшлися у фіналі Ліги чемпіонів. Іспанці перемогли 4:1, на рахунку Роналду два м'ячі.

Нагадаємо, квитки на обидва матчі 1/4 фіналу ЛЧ між "Ювентусом" і "Реалом" розкупили моментально.