ua en ru

Роналду хоче покинути "Реал" через звинувачення у несплаті податків

Роналду хоче покинути "Реал" через звинувачення у несплаті податків Фото: Кріштіану Роналду (instagram.com/cristiano)

Він вже повідомив про своє рішення президента "королівського клубу"

Нападник мадридського "Реала" Кріштіану Роналду має намір покинути свій нинішній клуб через звинувачення іспанської прокуратури на його адресу у невиплаті податків. Про це повідомляє A Bola.

Згідно з інформацією джерела, Роналду налаштований рішуче, і його позиція обговоренню не підлягає, про що він вже повідомив президенту "королівського клубу" Флорентіно Пересу. Нападник вважає себе "жертвою переслідувань".

Після Кубка конфедерацій у футболіста збірної Португалії буде невелику відпустку. Після закінчення якої він має намір вирішити питання з переходом в неіспанскій клуб. Футболіст глибоко розчарований діями податкових органів Іспанії.

altФото: перша смуга популярної португальської газети A Bola

Роналду звинувачується в несплаті податків на суму 14,7 млн євро в період з 2011 по 2014 рік. Зокрема, футболіст зробив це за допомогою громадської організації, яку створив у 2010 році. Роналду звинувачується в несплаті тих грошей, які отримував від своїх іміджевих прав. В цілому ж гравець звинувачується в чотирьох злочини проти податкових органів Іспанії.

Нагадаємо, мадридський футбольний клуб "Реал" порадив нападнику команди Кріштіану Роналду заплатити штраф, щоб уникнути зайвої тяганини в суді, деяких небажаних наслідків і не бути постійно об'єктом уваги ЗМІ.