ua en ru

Роналду і ще три футболісти "Реала" пропустили тренування

Роналду і ще три футболісти "Реала" пропустили тренування Фото: Роналду, Пепе, Навас і Родрігес отримали вихідний

Всім "збірникам" було надано вихідний

Нападник "Реала" Кріштіану Роналду і ще три футболісти мадридського клуба не був присутні на тренуванні мадридської команди. Про це повідомляє Marca.

Форварду, який на цьому тижні грав за збірну Португалії, було надано вихідний, як і іншому португальському гравцеві "вершкових" захисник Пепе. Заняття також пропустили воротар Кейлор Навас і півзахисник Хамес Родрігес, які не повернулися з розташування своїх збірних на ранковому тренуванні. Всі інші "збірники" "Реала" були присутні на занятті.

В рамках 29 туру іспанського чемпіонату підопічним Зінедіна Зідана доведеться на своєму полі зіграти з "Алавесом" 2 квітня. Наразі "Реал" лідирує в турнірній таблиці.

Нагадаємо, п'ять гравців "Манчестер Юнайтед" пропустять суботній матч англійської Прем'єр-ліги проти "Вест Бромвіча". У число цих гравців входять Златан Ібрагімович і Андер Еррера, які пропустять останній матч через свої дискваліфікації, а також Кріс Смоллінг і Філ Джонс, які отримали пошкодження в розташуванні збірної Англії. Крім того, можливо, не зіграє і Поль Погба, який отримав травму в матчі Ліги Європи.