ua en ru

Насірову зробили операцію на одному з ендокринних органів

Насірову зробили операцію на одному з ендокринних органів Фото: Роман Насіров

Операція тривала 3 години

Відсторонений від роботи голова Державної фіскальної служби Роман Насіров переніс операцію на одному з ендокринних органів. Лікарі запевняють, що з пацієнтом усе буде гаразд, передає ТСН.

Насірову робили операцію в Центрі ендокринної хірургії. Подробиці операції не повідомляються.

"Все добре. Один із ендокринних органів … У будь-якого хворого є багато органів, які пов'язані з ендокринною системою. А розголошувати - не маємо права", - сказав директор Центру ендокринної хірургії МОЗ Олександр Ларін. Він додав, що хворобу діагностували три тижні тому, тож операція була термінова, але планова.

Відзначають, що в операційному блоці були присутні тільки медики та журналісти. Рідні та правоохоронці до лікарні не прийшли.

Хірургічне втручання тривало три години, після чого Насірова перевезли з операційної до реанімації. Вже туди до Насірова приїхали родичі.

"Лікарі запевняють, що пацієнт житиме, але ще добу Насіров перебуватиме в палаті інтенсивної терапії, а далі переміститься до звичайної. На час операції електронний браслет, який відслідковує пересування колишнього фіскала, з ноги не знімали. Лікарям він не заважав і помилково не спрацьовував", - додають в повідомленні.

Нагадаємо, Насірову подовжили запобіжний захід до 26 червня. Суд також зобов'язав Насірова здати паспорти.