ua en ru

Роман Волков призначений головою господарського суду Одеської області

Вища рада юстиції (ВРЮ) за поданням ради суддів господарських судів призначила Романа Волкова головою господарського суду Одеської області. Таке рішення було прийнято сьогодні в ході засідання ВРЮ, передає кореспондент РБК-Україна.

Окрім цього, сьогодні на засіданні за поданням ради суддів загальних судів було прийнято рішення призначити Ігора Кудрявцева головою Алчевського міського суду Луганської області, Івана Пруського головою Стахановського міського суду Луганської області, Олену Андрєєву головою Київського районного суду міста Донецьк та Ігоря Ступіна головою Мар'їнського районного суду Донецької області.
Також, члени ВРЮ прийняли рішення внести подання Президенту України про призначення Алли Сарай на посаду судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області. Разом із цим, у зв'язку з поданням заяви про відставку члени ВРЮ звільнили Надію Дзюбу з посади судді Макарівського районного суду Київської області та Людмилу Рибцову з посади Артемівського районного суду міста Луганська.
Однак ВРЮ відмовила Анатолію Візиру у призначенні на посаду заступника голови апеляційного суду Луганської області.