ua en ru

Рома - Шахтар: анонс матчу

Рома - Шахтар: анонс матчу Фото: "Рома" - "Шахтар" (shakhtar.com)

Готуємося до матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Донецький "Шахтар" зустрінеться з італійською "Ромою" в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на каналах Україна і Футбол 1. На думку букмекерів, фаворитом у матчі є римський клуб.

13 березня 21:45
Рим, "Стадіо Олімпіко"

Гру обслужить іспанська бригада арбітрів на чолі з Альберто Ундіано. Помічники судді - Роберто Алонсо і Хуан Юсте. Четвертий рефері - Рауль Кабанеро. Додатковими помічниками арбітра будуть Хуан Мартінес Мунуера і Хосе Санчес.

Орієнтовні склади:

"Рома": Аліссон; Флоренці, Манолас, Фасіо, Коларов; Наінгголан, Де Россі, Стротман; Дженгиз Юндер, Джеко, Перотті
Не зіграють: Карсдорп (коліно), Лука Пеллегріні (коліно)
Під питанням: Дефрель (м'яз)
"Висить" на картці: Перотті

"Шахтар": Пятов; Бутко, Ордець, Ракицький, Ісмаїлі; Фред, Степаненко; Марлос, Тайсон, Бернард; Феррейра
Не зіграють: Кривцов (коліно), Малишев (коліно), Срна (дискваліфікація)
"Висять" на картці: Тайсон, Феррейра

Головний тренер "Роми" Еусебіо Ді Франческо: "Ми не можемо виходити на поле з думкою, що нам вистачить 45 хвилин хорошої гри. До цього ми чергували хороші ігри з поганими. Сподіваюся, цього разу ми зіграємо рівно, тому що цей матч провалити не можна. я вимагаю послідовності від своєї команди. Навіть якщо ми поведемо в рахунку, я хочу, щоб ми зберігали ігрову схему і баланс. у першому матчі ми допустили помилки - не тільки індивідуальні, але і як команда. Більше ми цього дозволити собі не можемо ".

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека: "Звичайно, це дуже важкий матч." Рома "посіла перше місце в групі з" Челсі "і" Атлетіко ", що говорить сама за себе. З останніх шести матчів римляни виграли п'ять. Безсумнівно," Рома "зі стартовим свистком намагатиметься надати на нас тиск. Нам потрібно надійно зіграти в захисті, щоб стримати господарів. Але моя команда знаходиться у відмінному стані - і фізично, і психологічно".