ua en ru

Рома - Шахтар 1-0: відео голу та огляд матчу

Рома - Шахтар 1-0: відео голу та огляд матчу Фото: "Рома" - "Шахтар" (shakhtar.com)

Гол Едіна Джеко приніс римському клубу путівку в 1/4 фіналу

До уваги читачів РБК-Україна відео голу та огляд небезпечних моментів матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між римською "Ромою" і донецьким "Шахтарем".

Команди почали матч обережно, не стільки придивляючись один до одного, скільки побоюючись помилитися. Вирішальний епізод матчу стався на 52 хвилині, коли Едін Джеко вирвався один на один з воротарем і одним дотиком спрямував м'яч у сітку.

Другий удар по надіях гостей було завдано на 79 хвилині. Іван Ордець сфолив на Джеко, який виходив віч-на-віч із П'ятовим. Підсумок - червона картка. У кінцівці "Шахтар" все-таки перейшов в наступ, але в підсумку за весь матч так і не завдав жодного удару в площину.

За підсумками двох матчів 1/4 фіналу був зафіксований рахунок 2:2, і завдяки голу на виїзді далі пройшла "Рома".

Рома - Шахтар 1-0: відео голу та огляд матчуРома - Шахтар 1-0: відео голу та огляд матчуРома - Шахтар 1-0: відео голу та огляд матчуРома - Шахтар 1-0: відео голу та огляд матчуРома - Шахтар 1-0: відео голу та огляд матчуРома - Шахтар 1-0: відео голу та огляд матчуРома - Шахтар 1-0: відео голу та огляд матчуРома - Шахтар 1-0: відео голу та огляд матчуРома - Шахтар 1-0: відео голу та огляд матчуРома - Шахтар 1-0: відео голу та огляд матчуРома - Шахтар 1-0: відео голу та огляд матчу

Головний тренер "Роми" Еусебіо Ді Франческо: "Мої футболісти сьогодні якщо і не зіграли матч всього свого життя, то були близькі до цього. Це неймовірний результат! Не дивлячись на деякі складні часи, ми проводимо відмінний сезон, пройшли в чвертьфінал Ліги чемпіонів. У мене аж мурашки по шкірі бігають, як, думаю, і у наших вболівальників".

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека: "Ми були дуже хоробрими. Грали так, немов це ми тут господарі - домінували, направляли гру в потрібне для нас русло. Можливо, нам не вистачало гостроти в атаці, але ж "Рома" весь час оборонялася дуже глибоко, позбавляла нас простору. Тому наші нападники не змогли показати того, чого ми від них чекали".