ua en ru

"Рома" пропонує Тотті посаду директора клубу

"Рома" пропонує Тотті посаду директора клубу Фото: Франческо Тотті

Для Франческо готовий шестирічний контракт

Італійський футбольний клуб "Рома" запропонував півзахисникові команди Франческо Тотті посаду директора клубу після того, як він завершить кар'єру. Про це розповів президент римського клубу Джеймс Палотта, передает ESPN FC.

"Поки ми не обговорювали з ним його майбутнє, але для Франческо готовий шестирічний контракт на посаду директора клубу", - сказав Палотта.

З його слів, зараз мета клубу - кваліфікуватися за підсумками сезону в Лігу чемпіонів.

"Нам поки що треба думати про це, а не про контракти. Упевнений, що нам під силу фінішувати другими в чемпіонаті. Цей клуб повинен виступати в Лізі чемпіонів. Ми злегка зменшили хід, але думаю, що ми ще додамо до кінця сезону", - додав президент "Роми".

Тотті грає за основний склад "Роми" з 1991 року, його контракт закінчується наступного літа. У нинішньому сезоні 40-річний півзахисник виходив на поле в 20 матчах, в яких забив три м'ячі і зробив сім результативних передач.

Тотті є чемпіоном світу 2006 року в складі збірної Італії. Разом з "Ромою" він ставав чемпіоном Італії, дворазовим володарем Кубка країни і дворазовим володарем Суперкубка Італії.

Нагадаємо, керівництво "Роми" розглядає головного тренера "Барселони" Луїса Енріке, який планує покинути команду влітку, в якості заміни Лучано Спаллетті.