ua en ru

Роллінс визначиться з 4 кандидатами до складу правління "Укрнафти" до кінця тижня

Роллінс визначиться з 4 кандидатами до складу правління "Укрнафти" до кінця тижня Фото: голова правління "Укрнафта" Марк Роллінс

Також до кінця тижня відбудеться і надання звіту щодо фінансового стану компанії

Голова Правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс надасть список з чотирьох кандидатур на посаду членів правління компанії до кінця тижня. Про це РБК-Україна повідомило джерело в ПАТ "Укрнафта".

За його словами, на даний момент голова правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс завершує формування пропозицій щодо працевлаштування потенційним кандидатам і зможе надати список перших чотирьох призначень до кінця цього тижня.

При цьому, як зазначив співрозмовник, також до кінця тижня відбудеться і надання звіту щодо фінансового стану ПАТ "Укрнафта".

У той же час він додав, що крім вимоги Спостережної ради "Нафтогазу" надати розшифровки за рядками фінансової звітності та балансу за 9 місяців 2015 року в частині причин формування дебіторської і кредиторської заборгованості, глава "Укрнафти" поки не готовий надати дану інформацію в розширеному вигляді і підготує тільки короткий звіт про фінстан компанії.

Нагадаємо, проведення наглядової ради ПАТ "Укрнафта" щодо змін у складі правління компанії призначено на 19 листопада.