ua en ru

Ярмоленко увійшов до списку зіркових футболістів, які пропустять ЧС-2018

Ярмоленко увійшов до списку зіркових футболістів, які пропустять ЧС-2018 Фото: Андрій Ярмоленко (bvb.de)

Компанію українцю склали 15 футболістів

Півзахисник дортмундського футбольного клубу "Боруссія" і збірної України Андрій Ярмоленко увійшов до списку 16 зіркових футболістів за версією Kicker, які пропустять чемпіонат світу 2018 року. Про це повідомляється на сайті видання.

У матеріалі журналісти зазначили, що на ЧС зіграють тільки 32 команди, тому деяким збірним країн, а, отже, і деяким топ-зіркам, не пощастило пробитися на мундіаль.

"Збірна України у групі I посіла третє місце. Новачок дортмундської "Боруссії", як і його партнер по збірній Євген Коноплянка, будуть дивитися ЧС-2018 по телевізору", - написав Kicker.

Крім українця, в список потрапили Джанлуіжді Буффон (Італія), Марко Верратті (Італія), Гарет Бейл (Уельс), Едін Джеко (Боснія і Герцеговина), Генріх Мхітарян (Вірменія), Арьєн Роббен (Нідерланди), Давид Алаба (Австрія), Арда Туран (Туреччина), П'єр-Емерік Обамеянг (Габон), Марек Гамшик (Словаччина), Набі Кейта (Гвінея), Крістіан Пулішіч (США), Алексіс Сачес і Артуро Відаль (Чилі), а також Сократіс Папастатопулос (Греція).

Ярмоленко після переходу в "Боруссію" зіграв в 12 матчах, відзначився 4 голами і зробив 3 результативних передачі.

Нагадаємо, головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич розповів, як на команді позначився перехід Андрія Ярмоленка в дортмундську "Боруссію".